And the Winners Are…. 2


0Shares

 

The correct answers in the order they were required:

1. In Lost in Magic, Mari has not one, but two mates. What kind of shifters are they?

Answer: Phoenix and Jaguar

2. What followed Kara and Gabe home from a weekend getaway?

Answer: Ghost (something or someone)

3.What does retired hunter, Kate Riley do when she runs into Michael at a graveyard?

Answer: She protects him.

4. Where does Virginia meet Anando?

Answer: A dance club, On The Edge.

5. Which state is the setting for the Black Mesa Wolves series?

Answer: Colorado

6. What is Sulwen called in Book 2 in the Enmortals Series? (anyone who couldn't access this due to site maintenance were not penalized)

Answer: The Star Child.

7. What does Heather see beneath Cody's carefree facade?

Answer: A real man struggling to break free

8. In Elizabeth Varlet's Odren's Unrest series, what is Finn's crippling fear?

Answer: Being unworthy

9. What gives Brad the opportunity to show Julie how he can look after her and protect her in Lori Whyte's A Werewolves Curse series?

Answer: a fierce blizzard

10. What is Vax's half brother's name in Elle Thorne's Always After Dark series?

Answer: Rafe

11. What is Holly determined to do in Kristen Strassel's series Cirque Macabre?

Answer: Holly is determined to set the city on fire.

12. What is Audrey unsure of in The Werewolf Proposal by Michelle fox?

Answer: she's unsure of Tao's intentions

13. What happens to Kalena when she is caught snooping around in the laboratories at Silex Pharmaceuticals in Amber Ella Monroe's Wolves in Exile series?

Answer: "the guards label her a spy" another suitable answer: "captured and tossed inside of a barricade filled with wolves"

14. The third hunter highlighted under the "Meet the Hunter" section of the site is Talon from Code Black. What is his occupation?

Answer: Special Agent – Paranormal Crimes Division and Team Leader for District 13

15. What is Cori caught in the middle of in Sydney Somers's Pendragon Gargoyles series?

Answer: a bitter feud and a centuries-old greed for Excalibur

16. What chases Natalie Haltom all over town in book twelve of Michele Bardsley's Broken Heart Series?

Answer: a ghost cow

17. When Eva's capture goes awry, what must Saber face to get her safely back to the resort?

Answer: birds, beasts, hungry natives and Eva’s own penchant for escape

18. Every 20 years the Shadow Pack comes into Bleed City, Nevada for a special event. What event do they come for?

Answer: the Choosing

19. What does the Elitist Faction, in Sylvina Storm's Destined, want from Ryleigh?

Answer: to use her to open the portal home.

20. Author Bethany Shaw features sexy werewolves in The Werewolf Wars Series. What is the title of book number ONE.

Answer: Out of the Shadows

21. In Renee George's Midnight shift, heroine Benie has a special ability. What ability does she have along with her skills as a fighter, that makes her completely kick ass?

Answer: Her chameleon-like abilities (shift her skin until she blends in with her surroundings ~ also acceptable answer)

22. In Kim Faulks's Love and War, part One, the hero, Creed, is in mourning. Who is he mourning?

Answer: Lila, his consort

Thanks for taking part in our Scavenger Hunt. We hope you had a great time and will come back to take part in our future events! Be sure to sign up for our newsletter to the right to get the event details delivered straight to your inbox.

 


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 thoughts on “And the Winners Are….

  • Wanda Mayhue

    How do I find out if I won something from the authors I only remembered a couple of them and found I won a GC with Michele Bardsley and I contacted her, lol she could not find me. So if you can send me a list of the authors or a list of all the winners it would be greatly appreciated.

    • Elianne Adams Post author

      Good idea, Wanda. Actually, what I’ll do is post a list of the websites you visited so you can go and take a quick peek. It will take considerably less time to do that than to gather all the info from each of the authors. 🙂